2011. július 19., kedd

Gárdonyi termés 2.0

Íme további alkotásaink. A fülbevalók 90%-át én készítettem.

De Eperke például saját művét hordta a fülében. :-) Andi pedig egy deEva medálon dolgozott! :-)



Ancsi "lógós" karkötője is elkészült! Zsu nyalkáncai (igen, többet is alkotott!) még fotózásra várnak.











Kézműves sátor Gárdonyban

Hosszú hétvégét csináltunk a csajokkal, úgy mint már évek óta rendszeresen. Tavaly Csopakról (gyöngytáborból) mentem át barátnőimhez a gyöngypakkommal együtt. Idén már előre szóltak, hogy vigyem a csomagom, mert most is szeretnének velem fűzni (megjegyzés: egyik sem gyöngyözik otthon)


Szombaton nekiláttunk és ez lett belőle... :-)






Majdnem mindenkinek jutott egy pár fülbevaló, de készült medál (minta deEva), bőrös lógicálós karkötő és láncok is... Ügyesek voltunk, Csajok! :-)




További fotóinkat keressétek a többi gárdonyos bejegyzésben! :-) Lehet kommentelni bátran! :-)






















2011. július 10., vasárnap

Kék lávakő!

Sziasztok!



Ezt a kék lávakövet Andee-val cseréltem. Ő híres arról, hogy nagyon élénk színeket rak össze, rikítanak, világítanak a munkái. Így arra az elhatározásra jutottam, hogy a tőle kapott kék lávakő színes, vidám, élénk társakat kap és lesz ami lesz, vidámat, színeset fogok alkotni belőlük. A kiállítás utolsó napján a pincében kezdtem el fűzni, sötétben, lámpafényben, hidegben. Az első két kör gyöngy után elbizonytalanodtam rendesen és majdnem olló lett a vége... de deEva, Szilvi és KozRi meggyőztek, és ez lett belőle végül.


Mára már meg is szerettem és szívesen hordom! Sokan meg is dicsérték, így el kell gondolkoznom, mi legyen a következő színes darab... ;-)


Szerintetek milyen?



2011. július 5., kedd

gyűrű a szetthez

Sziasztok!


Visszatértem a vérkeringésbe! :-) Két új művem közül közzéteszem ma a tengerparti szetthez készült gyűrűt. (minta: természetesen deEva :-))



Csodáljátok egészséggel! :-)